Computers

Website de Prezentare - Creare Pagini Web

Pentru a-ti promova afacerea ai nevoie nu numai de o imagine Offline, ci si de una Online. Daniel Studio realizeaza site-uri web cu orice grad de complexitate, acestea fiind personalizate in functie de cerintele si nevoile dumneavoastra .

Stiind ca 85% din potentialii clienti folosesc motoare de cautare pentru a se informa, este crucial ca site-ul dumneavostra sa fie optimizat pentru cuvintele cheie dorite.
Ca specialisti in optimizare SEO, stim ce metode de optimizare sa folosim, tehnici si strategii de promovare online care si-au dovedit eficienta in cresterea traficului.

Landing Page

Realizare Magazin Online - E-commerce Platform

Un magazin online eficient presupune o realizarea unei arhitecturi simpla de utilizat pentru clienti, o afisare eleganta si in acelasi timp simpla a produselor si ofertelor, si existenta unui cos de cumparaturi intuitiv.

Prezentarea produselor trebuie sa fie cat mai transparenta, iar caracteristicile produsului precum „Pretul”, „Descrierea Produsului”, etc. sa fie evidentiate pentru a putea fi reperate cat mai usor de client.

Oferim clientilor nostri platforme E-Commerce stabile si optimizate pentru motoarele de cautare.

Webpage Icon

Aplicatii Web

Aplicatiile Web au cunoscut o crestere deosebita in ultimii ani datorita tehnologiilor avansate.
Ca si avantaje putem mentiona in primul rand ca acestea nu necesita instalare pe fiecare statie PC, pot fi accesate cu usurinta din Cloud si de pe orice dispozitiv mobil precum Tableta sau Smartphone. Aplicatiile web ofera date in timp REAL, rapoarte, alerte E-mail, posibilitatea implementarii de module destinate rularii pe dispozitive mobile, etc.

Aplicatiile dezvoltate de noi ofera siguranta informatiilor, folosindu-se cele mai noi tehnologii de securizare a datelor, sunt riguros verificate si testate.
Detinem in portofoliu multiple aplicatii Web cu referinte solide.

Design Icon

Realizare Pliante, Mape prezentare, Fluturasi, Tipizate

Produsele tipizate sunt o veriga foarte importanta in procesul de promovare si Marketing al unei afaceri, si totodata prima forma de publicitate folosita in societate.

Astazi flyerele, mapele de prezentare sau agendele reprezinta forma clasica de promovare a unui produs sau serviciu, un mijloc de transmitere a informatiei direct catre client. Tocmai de aceea grafica abordata trebuie sa fie una potrivita si sugestiva, pentru a atrage atentia si a scoate in evidenta ceea ce este cu adevarat important.

Daniel Studio realizeaza orice fel de produs tipizat, de la flyere, mape de prezentare, roll-up, afise pana la cataloage sau reviste.

Website Design 2 Xxl

Logo Design - Creare Logo

Ca specialisti in web design credem ca logo-ul firmei dvs este un punct destul de important in crearea unei identitati vizuale. Logo-ul trebuie sa va reprezinte afacerea, acesta este “oglinda” companiei dvs.
Cand doresti sa realizezi Designul Logo-ului este foarte important sa fii atent la ceea ce va transmite el catre ceilalti. Impactul psihologic al culorilor asupra oamenilor este de multa vreme un subiect foarte studiat. Fiecare componenta grafica a acestei compozitii trebuie sa transmita ceva mai departe, un mesaj catre cel care il priveste.
Un aspect important este acela ca logo-ul nu trebuie sa contina elemente complexe, simboluri greu de descifrat sau prea multe simboluri. Pentru a fi memorat cat mai usor de catre receptori acesta va trebui sa contina caractere lizibile si forme cat mai clare.